ŐSZI KOVÁCS SZAKTÁBOROK 2019-BEN

Kézikovácsolás tanfolyamok Balinkán

A Magyarországi Kovácsmíves Céh folytatja hagyományos kézikovácsolás tanfolyamait a Céh, erre a célra kialakított műhelyében Balinkán, a Székesfehérvártól 25 km–re található, csodálatos természeti környezetben fekvő kis faluban.

2019 őszén újabb 4 alkalommal rendezünk hétvégi, három napos kovács tábort, az alábbi időpontokban:

Tábor Jelentkezés
szeptember 13-15.   szeptember 1.
október 11-13.  szeptember 15.
október 25-27.  szeptember 22.
november 8-10.  október 13.

A táborok alkalmanként min. 4 fő jelentkezése esetén indulnak!

A műhely 4 tűzhelyes, alkalmanként 8-8 táborozót tudunk fogadni. A résztvevőkkel 2 mester foglalkozik, egy mesterre négy tanítvány jut, így biztosítani tudjuk a személyre szóló, alapos oktatást.

Szakmai előképzettségtől függetlenül várunk bárkit, aki betöltötte 18. életévét, a teljesen kezdőtől a fejlődni vágyó mesterig. A meglévő tudásszinthez, érdeklődési szakterülethez, a résztvevők igényeihez igazítva alakítjuk ki a szakmai programot, és az együtt dolgozó párokat. Ezért nagyon fontos, hogy jelentkezéskor a leendő résztvevő írja meg a kovácsolással kapcsolatos esetleg már meglévő előéletét, és azt, ha van elképzelése arról, mivel szeretne a tábor folyamán foglalkozni. Minden szükséges anyagot, felszerelést, kéziszerszámot biztosítunk, de akinek van saját szerszáma, és van lehetősége, hozza magával. Ugyanez vonatkozik az esetleges speciális igényű alapanyagra is.

A műhelyt egy tipikus bakonyi parasztporta nagy istállójából alakítottuk át. A lakóépület egyenlőre, csak szerény mértékben alkalmas a táborozás feltételeit kiszolgálni, ezért a szállást a szomszéd faluban, Bakonycsernyén, a Tibor Vendégházban biztosítjuk. Napi két meleg étkezésről gondoskodunk, a reggelit mindenkinek magának kell megoldania.

A részvételi díj 35.000 ft., ami tartalmazza az oktatási, anyag és műhelyhasználati költségeket, valamint 5 alkalommal meleg étkezést, szállást két éjszakára.

A táborokra e-mail-ben, Takáts Zoltán céhmesternél lehet jelentkezni: takats.zoltan1@t-online.hu
Kérjük az üzenetben térjenek ki a meglévő (vagy hiányzó) szakmai tudásukra, érdeklődési területükre. Amennyiben valakinek nem áll módjában e-mail-t küldeni, telefonon is jelentkezhet:

Takáts Zoltán, +36/20 347 8837

A jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében tudjuk elfogadni, ezért kérjük, minél előbb küldjék el.
Találkozzunk és kovácsoljunk együtt Balinkán!

Takáts Zoltán céhmester

OSZD MEG EZT A HÍRT BÁRMELYIK FÓRUMON, AHOL SZERETNÉD

OSZD MEG EZT A HÍRT BÁRMELYIK FÓRUMON, AHOL SZERETNÉD

FRISS HÍREK

FRISS HÍREK

2021-05-06T11:57:53+02:00
Go to Top